Leaderboard Ad

penawaran keuangan

  • Rp.1
  • Diterbitkan tanggal: Januari 18, 2018
    • Indonesia



Hello
  Pengusaha Prancis manggon ing Prancis.
Aku teka liwat mail saiki sampeyan penawaran financial ranging saka 1000 euro kanggo 2,500.000 euro karo persentasi mbalekake saka jumlah sing kasedhiya 2% refundable ing nomer taun pengin nanging sarujuk.
Yen sampeyan kasengsem dening penawaran iki, please kindly hubungi kita.
Kabèh bakal diterusaké miturut angger-angger Prancis
NB: Wong duraka lan panjaluk mbantah amarga aku mriksa dokumen ing prefektur uga Afrika ora diwenehi.
Whatsapp: 0033648420784
Hubungi kita yen sampeyan kasengsem ing nawarake iki ing bayardbanque@gmail.com

Informasi yang berguna

  • Hindari penipuan dengan bertindak secara langsung atau membayar dengan PayPal
  • Jangan pernah membayar dengan Western Union, Moneygram atau layanan pembayaran anonim lainnya
  • Jangan membeli atau menjual di luar negara Anda. Jangan menerima cek kasir dari luar negara Anda
  • Situs ini tidak pernah terlibat dalam semua transaksi, dan tidak menangani pembayaran, pengiriman, menjamin transaksi, menyediakan jasa penyimpanan uang, atau menawarkan "perlindungan pembeli" atau "sertifikasi penjual"

Tinggalkan komentar Anda (spam dan pesan ofensif akan dihapus)